Advea Pay

Advea är ett svenskt företag som erbjuder smidiga afterpay-lösningar till företag. Med deras afterpaysystem kan företagare erbjuda avbetalningsplaner för sina produkter och tjänster till sina slutkonsumenter.

Projekt beskrivning

När Advea kontaktade oss var dom i behov av en total rebranding av deras varumärke samt utveckling av en ny hemsida som speglade den visuella identiteten. Målet med hemsidan var att konvertera besökare till mötesbokningar så deras medarbetare enkelt kunde ta emot, hantera och se över leads från potentiella företagskunder.

Klient: Advea

Hemsida: https://www.advea.se/

Kategori: Webbdesign, grafisk design, systemutveckling, copywriting

Resultat

Samarbetet med Advea påbörjades med att noggrant gå igenom varumärkets filosofi och vision för att få en så utförlig överblick av verksamheten som möjligt. Tillsammans kunde vi komma fram till en visuell identitet och struktur som speglade varumärkets vision på bästa möjliga sätt. 

 

Efter noggrann undersökning av färger och typografi i enlighet med Adveas vision så blev resultatet blev en tidsenlig och informativ hemsida med starka kopplingar till verksamhetens värderingar. Den noga uttänkta strukturen fångar och behåller besökarens uppmärksamhet och gör det enkelt för läsaren att snabbt hitta det man söker efter. För att göra det enklare för medarbetarna och kunderna integrerade vi även ett mötesbokning system där kunder enkelt kan boka telefonmöten med säljarna och medarbetarna enkelt kan hantera och behandla dessa bokningar i en avskild dashboard.

Teamet på Blue office media har gjort ett fantastiskt jobb för oss på Advea. Vi hade höga förväntningar på det visuella utseendet och funktionaliteten på hemsidan och de uppfyllde samt överträffade våra förväntningar. Vi ser fram emot att arbeta med dem inom en snar framtid och fortsätta vårt samarbete. Tack Blue office media!
- Advea

Jag vill ha ett prisförslag!