Boc Sthlm

Bocsthlm är ett nyöppnat hamburgerhak i södra Stockholm med målet att leverera goda smashburgare till söderortsbor. Boc har länge känt att det har fattats ett vegetarianskt utbud  inom burgarbranschen, därav så har de skapat ett stort utbud av vegetarianska / veganska burgare. De vill helt enkelt erbjuda en god matupplevelse till alla.

Projekt beskrivning

När BOC kontaktade oss så var de i behov utav en hemsida som speglar den känslan och interiören som Boc har inne på sin restaurang. De ville ha samma eleganta men samtidigt välkomnade känsla och hade svårt att visualisera hur det skulle se ut på hemsidan. Med en tight deadline så satte vi oss ner och började att planera.

Klient: Burger on the corner

Hemsida: https://www.bocsthlm.se/

Kategori: Webbdesign, grafisk design, copywriting

Resultat

Det första steget som kändes mest relevant var att sätta sig ner på restaurangen och beställa in en smashburgare. Vi ville få en känsla av hur de arbetar samt vilken dynamik som fanns inne på restaurangen. Efter besöket så hade vi en tydligare uppfattning om vad Boc representerade, men främst hur goda hamburgare dom hade!

 

Efter mycket skiss och planering så var vi båda ense om den visuella identiteten som vi skulle spegla på hemsidan och påbörjade webbdesignen. Resultatet blev en elegant men samtidigt väldigt kärleksfull hemsida byggt på passion för matlagning. Genom en tydlig struktur och välkomnande layout kunde vi spegla Bocsthlm’s kärlek för hamburgare men även den varma känslan dom har i restaurangen.

Helt fantatiskt hemsida, Blue office media kan verkligen förverkliga dröm till verklighet. Vi var otroligt tidspressade med tanke på vår lansering, trots det hade de otroligt god kommunikation och uppföljning som gjorde att vi till slut kunde ro hemsidan i hamn, med ett resultat som var bortom våra förväntningar. Otroligt tillmötesgående, in lyssnande, ide rika och fantastiska bollplank. Vi rekommenderar blue office i alla lägen
- Boc Sthlm

Jag vill ha ett prisförslag!