HIMS THE LABEL

Himsthelabel är ett klädmärke som grundades i Stockholm och riktar in sig på kvalitativa klädesplagg till konkurrenskraftiga priser. Hims ville fylla gapet mellan dagens mode och de värderingar som dom värdesätter, målet var att skapa versitala och unika plagg som är användbara i alla olika tillställningar.

Projekt beskrivning

När Himsthelabel kontaktade oss var dom i behov av en stilren och användarvänlig hemsida som speglade verksamheten och deras vision. Himsthelabel var även i behov utav en e-handels integration med ett så automatiserat flöde möjligt för att underlätta hanteringen av posthantering och lager.

Klient: Himsthelabel

Hemsida: https:/himsthelabel.com

Kategori: Webbdesign , e-handel, grafisk design

Resultat

Tillsammans med klienten satte vi upp en skräddarsydd visuell identitet och struktur som speglade verksamheten och visionen. När båda parter kände sig nöjda med strukturen samt den visuella identiteten påbörjades uppbyggnaden av webbplatsen i enlighet med de grafiska riktlinjerna som framställdes i förarbetet. 

 

Resultatet av samarbetet blev en modern och stilren webbplats med integrerad e-handel där fokuset ligger på att behålla besökarens uppmärksamhet. Den löpande strukturen och informativa layouten guidar besökaren och gör det enkelt att snabbt hitta vad man söker. 

Vill bara ge en stor eloge till killarna på Blue office media, så grymt bra jobbat! De mötte alla våra behov och kom med bra inputs för att vår hemsida skulle bli den absolut bästa någonsin vilket vi är jätte tacksamma för. Snabba svarstider och löste våra problem snabbt och smidigt. Skulle inte kunna tänka mig jobba med någon annan. Tack snälla till er!
- Himsthelabel

Jag vill ha ett prisförslag!