Teline

Teline är en elektronik handlare som erbjuder helhetslösningar för sina kunder.

Projekt beskrivning

Teline var i behov av en ny identitet samt en enkel och informativ hemsida som skulle leda alla ärenden till deras kundtjänst för hantering. De kände att deras tidigare identitet och hemsida var väldigt utdaterad och ville branda om till något ungt och fräscht.

Klient: Teline

Hemsida:  https://www.teline.se/

Kategori: Webbdesign, grafisk design, copywriting

Resultat

Eftersom Teline inte ville ha en komplicerad hemsida så var fokuset på den visuella identiteten. Efter mycket undersökning om färger och typografi så var vi ense om vilken bild vi ville måla ut till slutkonsumenten, en trygg och ung elektronikhandlare som man alltid kan lita på. Resultatet blev en informativ och modern hemsida som underlättade för deras kundtjänst genom att besvara förekommande frågor som deras kunder hade. De fick dessutom med sig en visuell identitet som de kan ta med sig genom hela sin verksamhet.

När det gäller att skapa professionella, attraktiva och effektiva webbplatser finns det inget företag som kan överträffa Blue office media. I dessa tider är det omöjligt att komma framåt som ett företag utan stöd från digitala byråer som står bakom dig. Deras öga för detaljer är fantastisk och medarbetarna är professionella. Efter en kort tid hade vi ett fantastiskt utkast som överträffade våra förväntningar. Vi kunde inte ha valt ett bättre team av webbdesigners att representera oss. De är och kommer att förbli våra "webbkillar" i framtiden.
- Teline

Jag vill ha ett prisförslag!