Telly Mobil

Telly är en ung mobiloperatör som erbjuder enkla telekommunikationslösningar för kunder som är trötta på krångel. De erbjuder prisvärda mobilabonnemang för dom kunder som har enkla behov.

Projekt beskrivning

Telly behövde en hemsida som skulle vara informativ men främst funktionell. De ville utöka sina försäljningskanaler digitalt och integrera den försäljningen i deras interna system. Fokuset var att skapa en användarvänlig webbplats där kunder enkelt kan beställa deras tjänster. De ville sedan att den försäljningen skulle följa ett flöde och integreras i deras system för hantering. Telly behövde dessutom en visuell identitet och hjälp att ta med den identiteten till resten av sin verksamhet och deras event.

Klient: Telly Mobil

Hemsida: https://www.telly.se/

Kategori: Webbdesign, grafisk design, copywriting, systemutveckling

Resultat

Efter mycket planering och grafisk design tog vi fram en visuell identitet som speglade Tellys vision och värderingar. Den visuella identiteten hjälpte Telly att öka sin försäljning både digitalt och fysiskt. Med den nya webbplatsen och det nya arbetsflödet så minskades kundtjänst ärenden vilket resulterade i en effektivare verksamhet. 

Blue office media har hjälpt oss med total profilering av vårt varumärke, från e-postmallar till våra SIM-kort. Det jag tog med mig från BOM är deras öga för detaljer och deras nitiska arbete med perfektion. När jag fick första utkastet så var jag nöjd med att rulla ut den till produktion, men dom fortsatte att jobba på den tills dom själva tyckte att den var perfekt. Vi på Telly är riktigt nöjda med vårt samarbete med BOM och rekommenderar alla som behöver hjälp med sin marknadsföring att kontakta dom. Varmaste hälsningar TELLY
- Telly Mobil

Jag vill ha ett prisförslag!