Kundsupport tillgänglig Mån – Fre: 10:00 – 18:00

Professionell design för varje företag

Vi är din partner för digital framgång

På Blue Office Media kombinerar vi professionell och traditionell design med modern tillgänglighet och prisvärdhet. Vårt uppdrag är att göra högkvalitativ webbdesign och digitala lösningar tillgängliga för småföretagare, vilket hjälper dem att växa och blomstra i den digitala eran. Vi förstår utmaningarna som småföretag står inför och anpassar våra tjänster för att möta deras unika behov. Genom att fokusera på personlig service och skräddarsydda lösningar strävar vi efter att skapa digitala verktyg och webbplatser som inte bara speglar ditt varumärke utan också driver ditt företag framåt. Vårt åtagande: prisvärdhet utan att kompromissa med kvalitet.

FAQ

Vanliga frågor

Har du frågor om hur vi arbetar eller vad du kan förvänta dig av våra tjänster? Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får från våra kunder för att ge dig tydliga och användbara svar. Här kan du hitta allt från detaljer om vår arbetsprocess till information om pris och underhåll.

Hur ser processen ut för att skapa en ny hemsida?

Vår process börjar med ett personligt möte, antingen digitalt eller fysiskt, där vi lyssnar på dina visioner och mål. Vi diskuterar din affärsmodell, målgrupp och designpreferenser för att skapa en klar förståelse för ditt projekt. Denna dialog är grunden för att vi ska kunna skapa en webbplats som effektivt representerar din verksamhet och uppfyller dina specifika behov.

Hur lång tid tar det att utveckla en hemsida?

Tiden det tar att bygga din hemsida varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Generellt siktar vi på att leverera ett första utkast inom två veckor och slutföra projektet inom fyra veckor. Vi ger en uppskattad tidslinje efter initial konsultation.

Kan ni hjälpa till med uppdateringar och underhåll efter lansering?

Absolut! Efter lanseringen erbjuder vi skräddarsydda serviceavtal för att upprätthålla och uppdatera din webbplats. Vårt mål är att din webbplats ska fortsätta växa och utvecklas i takt med din verksamhet.

Vad ingår i kostnaden för en hemsida?

Kostnaden för din webbplats beror på flera faktorer som designkomplexitet, funktionalitet och eventuella specifika tillägg. Vi erbjuder transparenta prisförslag efter att ha diskuterat dina behov och mål under en initial konsultation.

Behöver jag tekniska kunskaper för att hantera min webbplats?

Nej, vi designar våra webbplatser för att vara användarvänliga. Vi erbjuder även utbildning och support för att du ska kunna hantera din webbplats effektivt. Och om du föredrar, kan vi sköta allt underhåll och uppdateringar åt dig.

Hur anpassar ni designen till mitt varumärke?

Vi tar oss tid att förstå ditt varumärkes identitet och värderingar. Genom att kombinera din vision med vår expertis skapar vi en design som inte bara ser fantastisk ut utan också reflekterar din företagskultur och engagerar din målgrupp.

Frågetecken illustration
Har du fler frågor?

Hittar du inte svaret du letar efter? Vänligen chatta med vårt vänliga team.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa

Vare sig det gäller en förfrågan om våra tjänster eller feedback, ser vi fram emot att höra från dig och utforska hur vi kan bistå. Ditt nästa projekt kan vara ett samtal bort!

Uppgradera Din Online Närvaro

Få en professionell bedömning av din webbplats - Helt Kostnadsfritt

Låt oss ge dig värdefulla insikter med en omfattande granskning av din webbplats. Vi erbjuder expertanalys och konstruktiva råd för att förbättra din närvaro online – helt kostnadsfritt.

Vi bryr oss om dina uppgifter. Läs om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy.
Har du ingen hemsida?

Offert inom 24 timmar

Fyll i så mycket information som du kan om ditt kommande projekt så vi kan skapa en välgrundad och skräddarsydd offert