Skapa ditt
digitala varumärke

Nedan kan du se vilka tjänster vi erbjuder, boka en konsultation om du har funderingar eller frågor!

Webbdesign

Att ha en strukturerad hemsida med en utmärkt design är A och O när man vill utöka sin digitala närvaro. Med hjälp av vårt team kan din webbplats nå sin fulla potential både utseendemässigt men främst konverteringsmässigt.

Digital marknadsföring

Vi skräddarsyr marknadsföringsstrategier med full service för att ta ditt företag till nästa nivå av digital framgång. Vi på BOM hjälper er ta plats digitalt med strategiska och innovativa marknadsföringsplaner, lämna över ansvaret till oss och slappna av medans vi tar er verksamhet till nya höjder.

Grafisk design

Att ha en designmässig röd tråd genom verksamhetens digitala image är något som vi på BOM värdesätter högt.  

Vi hjälper er med att utforma grafisk design i alla former med stark koppling till er verksamhet!

Copywriting

Vi vet att det kan vara knepigt att förmedla rätt känsla när man skriver text. Ska det vara lättläst eller komplext? Ska det vara roligt eller professionellt? Vi hjälper dig med att skriva text i alla sammanhang utifrån er verksamhets vision.

Kundcase

Faq

Vi börjar alltid med en konsultation där vi tillsammans bollar ideer och får en vision i enlighet med er vision. Så fort förarbetet är klart påbörjar våra tekniker med utformningen av er hemsida samtidigt som vi under arbetets gång stämmer av och håller god kommunikation med klienten. 

När hemsidan är klar och klienten känner sig nöjd med resultatet är det dags för lanseringen!

Efter lanseringen är gjord utformar vi ett serviceavtal utifrån verksamhetens behov för att underhålla er hemsida och behålla möjligheten att omforma text eller bilder.

Tiden som det tar för oss att utforma hemsidan beror på storleken, funktionerna och tilläggen. Vi siktar alltid att utforma ett första utkast inom 2 veckor och en lansering inom 4 veckor! När konsultationen är utförd och vi är införstådda på er vision samt tillsammans fått en bättre bild på design, färgschema och struktur påbörjar våra tekniker arbetet på er framtida hemsida.

Lanseringen av er webbplats är bara början på verksamhetens digitala resa. Efter lanseringen utformar vi ett serviceavtal utifrån er verksamhets behov för att underhålla er hemsida och behålla möjligheten att omforma text eller bilder.

Det beror helt enkelt på vad du vill ha med i din hemsida, vi har ett smidigt sätt att räkna ut priset beroende på vilka tjänster du vill ha med. Kostnaden för er hemsida beror helt enkelt på hur omfattande samt funktionell ni vill ha er webbplats. Boka in ett möte under “Kontakt” så kan vi gå igenom ert projekt och utforma ett förslag!

Jag vill ha ett prisförslag!